Κοιτάζοντας την Αποτοξίνωση του Σώματος

Όταν ψάχνετε στην αποτοξίνωση του σώματος, υπάρχουν πολλά πράγματα να δούμε και να σκεφτούμε. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης; Τι ψάχνουμε; Θα πρέπει να υποβληθούν σε αποτοξίνωσης αλκοόλ, η σωματική αποτοξίνωση, αποτοξίνωση του ήπατος, παχέος εντέρου, την αποτοξίνωση, ή φυσική αποτοξίνωση υδραργύρου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχετε ένα φυσικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

το σώμα detoxΊσως ακόμα και να χρειαστεί να δείτε έναν επαγγελματία υγείας για τις κατάλληλες συμβουλές. Στην περίπτωση του αλκοόλ αποτοξίνωση, ή η σωματική αποτοξίνωση, ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί ακόμη και να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ένας από τους τρόπους για να αποφευχθεί η τοξική συσσώρευση με την κατάλληλη διατροφή. Υπάρχει μια παλιά Κινεζική παροιμία, «Με το δεξί το φαγητό, γιατρό είναι απαραίτητη. Με το κακό να τρώει κανείς γιατρός δεν μπορεί να θεραπεύσει.» Έτσι, τα κλειδιά για την καλή υγεία είναι στα χέρια μας.

Εάν αισθάνεστε υποτονική, ή νομίζεις ότι είσαι πάντα γεμάτο και το φαγητό έχει εγκατασταθεί στο στομάχι σας, αχώνευτος. Αν νομίζεις ότι είσαι χοντρή και πρέπει να χάσουν βάρος. Και αν νομίζετε ότι έχετε καταπιεί περισσότερα από τα επιτρεπόμενα συντηρητικά και πρόσθετα στο σώμα σας και το συκώτι σας αρχίζουν να παρουσιάζουν συμπτώματα της κατάχρησης, τότε ήρθε η ώρα για να μεταβείτε σε μια δίαιτα Αποτοξίνωσης ή χυμό νηστείας και αποτοξίνωσης.

Μερικές φορές ένα συνδυασμό χυμό νηστείας και αποτοξίνωσης είναι ο καλύτερος τρόπος να πάει. Detox ή αποτοξίνωση είναι η διαδικασία για την εξουδετέρωση ή την εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Αποτοξίνωση σχέδια μπορεί να είναι σε διάφορες μορφές και τρόπους – από την τακτική άσκηση για να απολέπιση σώματος και μασάζ στο σπα, γιόγκα και διαλογισμό. Αλλά η πιο απλή και η πιο κοινή, ίσως, είναι να πάει σε μια δίαιτα Αποτοξίνωσης.

Μια δίαιτα Αποτοξίνωσης είναι ένα πρόγραμμα που μειώνει την κατάποση χημικών ουσιών στο σώμα, πηγαίνοντας για τα βιολογικά τρόφιμα. Επισημαίνει τρόφιμα, όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που χρειάζεται ο οργανισμός για αποτοξίνωση. Επίσης, περιλαμβάνει τη λήψη των τροφίμων που θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών, όπως η υψηλή σε φυτικές ίνες τρόφιμα και νερό. Γενικά δείχνει μια υψηλή πρόσληψη φρέσκα λαχανικά, τα φρούτα, τα φασόλια, τα καρύδια και τα πολλά υγρά, μειώνοντας ταυτόχρονα την καφεΐνη, το αλκοόλ, τη μαγιά και τη ζάχαρη. http://vitaminipsonia.info

Κατά την εξέταση αποτοξίνωση του ήπατος, μερικές φορές είναι επίσης καλό να σκεφτείτε ένα coloc καθαρισμό. Το ήπαρ στέλνει τη χολή που δημιουργεί για να της χοληδόχου κύστης, η οποία στη συνέχεια διαβιβάζει τα απόβλητα των εντέρων και του παχέος εντέρου. Αυτό είναι το κοινό πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα. Η άνω και κάτω τελεία μέσους όρους πάνω από έξι μέτρα σε μήκος, τόσο πολύ υλικό μπορεί να είναι εκεί σε κάθε δεδομένη στιγμή. Αν το παχύ έντερο παίρνει αντίγραφα ασφαλείας, να υποστεί βλάβη ή δεν λειτουργεί σωστά, ότι τα απόβλητα λιμνάζει μέσα. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, τα απόβλητα υποστηρίζεται στο παχύ έντερο μπορεί να γίνει σκληρό και στεγνό, και με την πάροδο του χρόνου τοξίνες θα αρχίσει διαρροή πίσω στην κυκλοφορία του αίματος μέσω του παχέος εντέρου τοίχους. Αυτό προκαλεί επιπλέον άγχος για το σώμα σας και άλλα σημαντικά όργανα, επειδή είσαι ουσιαστικά δηλητηριαστεί από μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *